Smartwares 10.038.54-SAAS 868MHz GSM alarm system

Item No. 10.038.54-SAAS
0 reviews Write a review
Verlaat je huis met een fijn gevoel en wordt gewaarschuwd wanneer er ongewenste gasten je huis betreden met een melding op je smartphone, dankzij de Smartwares Alarm set. Deze set bestaat uit een bewegingssensor, raam deur contact, 2 RFID tags om aan je sleutelbos te hangen om het alarm in of uit te
Description

Verlaat je huis met een fijn gevoel en wordt gewaarschuwd wanneer er ongewenste gasten je huis betreden met een melding op je smartphone, dankzij de Smartwares Alarm set. Deze set bestaat uit een bewegingssensor, raam deur contact, 2 RFID tags om aan je sleutelbos te hangen om het alarm in of uit te schakelen, afstandsbediening en een alarm paneel. Met deze set ontkomt geen enkele ongewenste bezoeker aan jouw goede beveiliging. De set is uit te breiden met verschillende andere onderdelen zodat het alarm systeem geheel naar jouw wensen functioneert.

Altijd en overal op de hoogte
De set maakt gebruik van een app waarin je een notificatie krijgt als het luide alarm van 95 dB afgaat. Hierdoor weet je als je thuis, op het werk of onderweg bent dat er ongewenste gasten jouw huis betreden.

Uitgebreide set
De set bestaat uit verschillende onderdelen. Het alarmpaneel is hét centrale punt van jouw beveiliging in huis welke je doormiddel van een cijfercode in en uit kan schakelen. De kleine onopvallende bewegingssensor met grote dekking en magneetcontact zorgen er samen voor dat wanneer een ongewenste gast jouw huis betreedt het alarm afgaat. De bewegingssensor gaat af wanneer er iemand voorbij loopt en het magneetcontact wordt getriggerd wanneer een raam of deur wordt geopend. Wanneer je een huisdier hebt kun je de huisdiervriendelijke sensoren activeren, zo gaat het alarm niet af als jouw dierenvriend acrobatische stunts uitvoert in huis. Met de afstandsbediening en RFID tags kun je het alarm makkelijk uitschakelen. Een zeer eenvoudig bedienbaar systeem.

Waarschuw buren of familie
Als het alarm afgaat wanneer je niet thuis of op vakantie bent, kun je telefoonnummers van je familie of vrienden toevoegen in de app. Zij  worden dan ook gewaarschuwd bij indringers. Daarnaast kunnen zij via de app op hun smartphone ook het alarm uitschakelen bij vals alarm. Omdat de set geen gebruik maakt van internetverbinding kun je het alarm altijd gebruiken. Zelfs bij een stroomstoring ben jij nog goed beveiligd.

Activeer het alarm samen met de installateur
Een alarmsysteem is erg belangrijk voor jouw persoonlijke veiligheid en moet daarom goed geïnstalleerd worden. Vetrouw op de expertise van de installateur en laat hem de sensor en raam/deur contact op de juiste positie installeren en afstellen.. Hij zal het systeem installeren maar geeft je zelf de ruimte om jouw geheime beveiligingscode in te voeren. Zo is de code geheel voor jou en je gezin. Mochten er nog vragen zijn, de installateur beantwoord deze graag. Hij gaat pas weg als je jouw gloednieuwe systeem helemaal begrijpt.


Kenmerken van de Smartwares 10.038.54 Alarm set:

  • Beveilig je huis met een luid 95 dB alarm
  • Altijd op de hoogte dankzij de gratis app
  • Uitgebreide set met een bewegingssensor en magneetcontact
  • Maakt geen gebruik van internet en daardoor ook te gebruiken tijdens stroomstoringen
Specifications
Remote control Yes
Power supply Battery
Power plug type NO PLUG
Warranty Yes
Range open space 150
Number of magnetic contacts included 1
Radio frequency 868 MHz
Main material Plastic
Number of motion detectors included 1
Learn button Yes
PIR angle 110
Anti tamper Yes
Keypad Yes
Exit-Entry delay Yes
Panic button Yes
PIR distance 10
Alarm volume 95
Number of remote controls included 1
Indoor/Outdoor Indoor
Alarm zone wireless maximum accessories 50
Speakers No
Back up battery Yes
Type alarm system Alarm system complete
Phone no. setup Yes
Voice dialer No
Display No
EAN Item/Giftbox 8711658427928
Brand Code SL-8
Brand Name Smartwares
Reviews (0)
There are no reviews yet.
Product registration
Log in with your Smartwares account to register your product. No account yet? Then also click on 'Log in' to create an account.
    Loading
    Loading
    Image title