Smartwares 10.100.29-SAAS

Artikel-Nr. 10.100.29-SAAS
Smartwares Beveiligingscamera set Houd je huis, terrein en bezittingen altijd en overal in de gaten met de Smartwares Beveiligingscamera set. Deze set bestaat uit 4 beveiligingscamera’s in full HD en een DVR recorder. De opgenomen beelden worden hierop opgeslagen, maar kunnen ook bekeken worden op
Beschreibung

Smartwares Beveiligingscamera set

Houd je huis, terrein en bezittingen altijd en overal in de gaten met de Smartwares Beveiligingscamera set. Deze set bestaat uit 4 beveiligingscamera’s in full HD en een DVR recorder. De opgenomen beelden worden hierop opgeslagen, maar kunnen ook bekeken worden op je smartphone, tablet of een monitor. Ook ’s nachts hoef je je geen zorgen te maken. De camera’s zijn uitgerust met nachtzicht en hebben een bereik van 250 meter.
Beveilig je huis en voel je veilig

Beveilig je huis met de Smartwares Beveiligingscamera set en ga met een gerust hart van huis. Zorg samen met de installateur dat alle belangrijke plekken in en rondom jouw huis beveiligd worden door de camera’s op een strategische plek te installeren. Denk hierbij aan deuren of andere mogelijke ingangen zodat dieven en inbrekers altijd op beeld staan. Niet alleen overdag worden ongewenste gasten opgenomen, ook ’s nachts wordt jouw huis perfect beveiligd.
Bekijk de beelden op je smartphone

De Smartwares Beveiligingscamera set maakt het mogelijk om overal ter wereld je bezittingen te kunnen bekijken. Doordat de DVR recorder wordt aangesloten op de router, kun je de beelden live bekijken in de Smartwares app op je smartphone of tablet. De camera neemt beelden op, op basis van bewegingsdetectie. Zo neemt de camera alleen beelden op als er ook echt iets gebeurt en voorkom je vals alarm. Door de slimme rasterselectie kun je gebieden uitschakelen zodat de bewegingssensor een doorgaande weg niet waarneemt. Wanneer iets aan de hand is binnen jouw bewegingsdetectiezone zal je een notificatie krijgen op je smartphone zodat je snel mee kunt kijken.
Verschillende weergavemogelijkheden

De DVR recorder kan met de HDMI kabel aangesloten worden op een monitor, hierdoor kun je eenvoudig alle live beelden van de vier camera’s bekijken en opgenomen beelden terugkijken. De beeldweergave kan aangepast worden naar eigen voorkeur, zo kunnen alle vier de beelden in één scherm weergegeven worden of een enkele camera bekeken worden.
Sla beelden op

Om er zeker van te zijn dat alle beelden opgeslagen worden kun je gebruik maken van de inbegrepen microSD kaart van 8 GB. Daarnaast kan een externe harde schijf of SSD aangesloten worden op de DVR recorder zodat je extra veel beeldmateriaal kunt opslaan.
Laat onze installateur de camera installeren

De camera kan geheel naar voorkeur worden ingesteld. De beveiligingscamera wordt aangesloten door de installateur. Hij zal je uitgebreid advies geven over de meest strategische plekken om de camera te installeren. Wanneer je dit wil, zal de installateur ook de app voor je downloaden en hier uitleg over geven. Hij gaat niet weg voordat je jouw nieuwe beveiligingscamera volledig begrijpt.


 • Kenmerken van de Beveiligingscamera set:
 • Beveilig jouw huis altijd en overal met 4 beveiligingscamera’s
 • Leg dieven en inbrekers ook ’s nachts vast met de camera’s met nachtzicht
 • Bekijk opgeslagen beelden ten alle tijden terug of bekijk jouw bezittingen live in de app
 • Stel een bewegingsdetectiezone in om bij beweging direct een notificatie te ontvangen
Spezifikationen
IP-Bewertung IP66
Fernbedienung Nein
Stromversorgung Elektrizität
Steckertyp C - CEE 7/16 (flat plug)
Garantie Ja
max. SD Card Größe 128
Anzahl der Nachtsicht IR LEDS 6
Betrachtungswinkel horizontal 85
Bereich 250
Einsatzbereich Arbeitsplatz Auto Badezimmer Balkon Balkon Boot Büro Fahrzeug Heim Küche Küche & Bad Wohnwagen/Wohnmobil
Netzwerkverbindung LAN
Schwenkbar Nein
Hauptmaterial Metall
Nachtsicht 8
Bewegungserkennung Ja
Aufnahme auf Externe Festplatte & Micro SD-Karte
Farbe Schwarz
Kameraauflösung 1920 x 1080 (Full HD)
Mikrofon Nein
Bewegungsempfindlichkeit Verstellbar
USB-Anschluss Ja
Typ Kamerasensor 1/3'' CMOS
HDMI Ausgang Ja
Maus inkl. Ja
drahtlose Netzreichweite 250
Zoom Ja
Anzahl der inkl. Kameras 4
EAN Item/Giftbox 8711658427508
Brand Code SL-8
Brand Name Smartwares
Videos
Bewertungen (0)
Es gibt noch keine Bewertungen.
Produktregistrierung
Melden Sie sich mit Ihrem Smartwares-Konto an, um Ihr Produkt zu registrieren. Noch kein Konto? Klicken Sie anschließend auf "Anmelden", um ein Konto zu erstellen.
  Laden
  Laden
  Image title