Smartwares CIP-39901-SAAS

N.º de artículo CIP-39901-SAAS
0 comentarios Escribir una revisión
Smartwares Beveiligingscamera met beveiligingslamp Creëer een veilig gevoel met de Smartwares Beveiligingscamera met beveiligingslamp. Deze camera met een kijkhoek van 140⁰ houdt een oogje in het zeil, ook wanneer je niet thuis bent. Daarnaast kom ze zelf ook nooit meer in het donker thuis want hij
Descripción

Smartwares Beveiligingscamera met beveiligingslamp

Creëer een veilig gevoel met de Smartwares Beveiligingscamera met beveiligingslamp. Deze camera met een kijkhoek van 140⁰ houdt een oogje in het zeil, ook wanneer je niet thuis bent. Daarnaast kom ze zelf ook nooit meer in het donker thuis want hij springt gelijk aan als je aan komt lopen. Door een notificatie op je smartphone wordt je meteen gealarmeerd wanneer de camera beweging detecteert. De alarmfunctie zorgt ervoor dat het licht meteen aan gaat en je met de ongewenste gast kunt praten. Dit moet hen wel afschrikken! Wanneer er iemand in uw tuin loopt of bij de voordeur staat neemt de camera automatisch op in 1080p Full HD. Bekijk deze haarscherpe video’s terug op je smartphone.
Voorkom inbraken

Bekijk jouw terrein of huis altijd en overal via de gratis Smartwares app. Via deze app kun je direct zien of er iets loos is bij jou thuis. Zie je ongewenste gasten op de live beelden in de app? Gebruik dan de alarmfunctie en schrik de dieven of inbrekers gelijk af. Daarnaast werkt deze camera ook met detectiezones. Staat je huis aan een drukke weg en rijden er constant auto’s langs? Stel dan in dat de camera die drukke weg niet opneemt in zijn detectiezone. Zo voorkom je vals alarm en gaat de camera niet bij iedere auto af.
Extra afschrikelement

Om dieven en inbrekers nog meer af te schrikken beschikt deze Smartwares Beveiligingscamera ook over een beveiligingslamp. Deze lamp springt ’s avonds automatisch aan als er beweging gedetecteerd wordt, zodat er duidelijke beelden opgenomen kunnen worden. De lamp heeft 3 standen; zo kan de lamp in het donker voor 1 minuut aan bij beweging. Je kunt ook tijden instellen via de app bijvoorbeeld, altijd om 20:00 aan en om 24:00 uit. En als laatste kun je de lamp met een on/off knop bedienen in de app. Daarnaast kom je met de beveiligingslamp nooit in het donker thuis. In de Smartwares app kun je de lamp eventueel dimmen en instellen.
Lange opname

De camera beelden van de beveiligingscamera worden opgeslagen op een MicroSD kaart van maximaal 128 GB (inbegrepen). Hiermee kun je tot wel 6400 minuten opnemen en terug kijken in de Smartwares app. Als je een SD kaart gebruikt kun je de beelden op twee manieren terug kijken. Speel de beelden af via de app die afspeelt vanaf de SD kaart of stop de SD kaart in jouw computer en bekijk de beelden op een groot scherm. Wanneer de geheugenkaart vol is, worden beelden overschreven. De oudste beelden worden overschreven zodat je nog steeds beschikt over de meest recente beelden.
Meer privacy door Europese servers

Al onze apps worden ontwikkelt in samenwerking met onze partners van HomeWizard. HomeWizard is ons inhouse research en development centrum en zorgen voor veilige software. Omdat zij de app zelf in ontwikkeling hebben wordt jouw privacy extra geborgd. De app is in eigen beheer en werkt via een Europese cloud. Hierdoor zijn jouw gegevens ook écht van jou.
Laat onze installateur de camera installeren

De camera kan geheel naar voorkeur worden ingesteld. Maar de installatie is een hele klus. Laat dit daarom aan onze installateur over. De beveiligingscamera wordt aangesloten op de huidige bedrading van je huidige buitenlamp. Wanneer de installateur hiermee klaar is zal hij de app voor je installeren en uitleg geven. Hij gaat niet weg voordat je jouw nieuwe beveiligingscamera volledig begrijpt. Daarnaast bieden wij een garantieperiode van 2 jaar. Zo kun je altijd bellen als er iets mis is met jouw beveiligingscamera.


 • Kenmerken van de Beveiligingscamera:
 • Beveilig jouw huis altijd en overal met de 1080p Full HD beveiligingscamera met beveiligingslamp
 • Bekijk opgeslagen beelden ten alle tijden terug of bekijk jouw bezittingen live in de app
 • Voorkom inbraken met de beveiligingslamp en de alarmfunctie
 • Inclusief thuisinstallatie
Especificaciones
Grado de protección IP IP05
Potencia 10
Clase energética NA
Mando a distancia No
Fuente de alimentación Electricidad
Tipo de enchufe NO PLUG
Garantía
Capacidad Máx tarjeta SD 128
Ángulo de visión horizontal 140
Regulable
Tipo de bombilla LED
Conexión de red LAN, Wifi
Cámara rotatoria: Vertical/Horizontal No
Material principal Aluminio
Visión nocturna 15
Detección de movimiento
Índice de temperatura de color 3000
Grabación mediante Micro SD (no incluida)
Color Plata metálico
Comunicación bidireccional
Resolución de la cámara 1920 x 1080 (Full HD)
Micrófono
Interior-Exterior Exterior
Altavoces
Puerto USB
Tipo de sensor de la cámara 1/3'' CMOS
EAN Item/Giftbox 8711658427362
Brand Code SL-8
Brand Name Smartwares
Comentarios (0)
Todavía no hay comentarios.
Registro del producto
Inicie sesión con su cuenta de Smartwares para registrar su producto. Sin cuenta todavía? Luego haga clic en 'Iniciar sesión' para crear una cuenta.
  Cargando
  Cargando
  Image title