Smartwares 10.100.29-SAAS

N.º de artículo 10.100.29-SAAS
0 comentarios Escribir una revisión
Smartwares Beveiligingscamera set Houd je huis, terrein en bezittingen altijd en overal in de gaten met de Smartwares Beveiligingscamera set. Deze set bestaat uit 4 beveiligingscamera’s in full HD en een DVR recorder. De opgenomen beelden worden hierop opgeslagen, maar kunnen ook bekeken worden op
Descripción

Smartwares Beveiligingscamera set

Houd je huis, terrein en bezittingen altijd en overal in de gaten met de Smartwares Beveiligingscamera set. Deze set bestaat uit 4 beveiligingscamera’s in full HD en een DVR recorder. De opgenomen beelden worden hierop opgeslagen, maar kunnen ook bekeken worden op je smartphone, tablet of een monitor. Ook ’s nachts hoef je je geen zorgen te maken. De camera’s zijn uitgerust met nachtzicht en hebben een bereik van 250 meter.
Beveilig je huis en voel je veilig

Beveilig je huis met de Smartwares Beveiligingscamera set en ga met een gerust hart van huis. Zorg samen met de installateur dat alle belangrijke plekken in en rondom jouw huis beveiligd worden door de camera’s op een strategische plek te installeren. Denk hierbij aan deuren of andere mogelijke ingangen zodat dieven en inbrekers altijd op beeld staan. Niet alleen overdag worden ongewenste gasten opgenomen, ook ’s nachts wordt jouw huis perfect beveiligd.
Bekijk de beelden op je smartphone

De Smartwares Beveiligingscamera set maakt het mogelijk om overal ter wereld je bezittingen te kunnen bekijken. Doordat de DVR recorder wordt aangesloten op de router, kun je de beelden live bekijken in de Smartwares app op je smartphone of tablet. De camera neemt beelden op, op basis van bewegingsdetectie. Zo neemt de camera alleen beelden op als er ook echt iets gebeurt en voorkom je vals alarm. Door de slimme rasterselectie kun je gebieden uitschakelen zodat de bewegingssensor een doorgaande weg niet waarneemt. Wanneer iets aan de hand is binnen jouw bewegingsdetectiezone zal je een notificatie krijgen op je smartphone zodat je snel mee kunt kijken.
Verschillende weergavemogelijkheden

De DVR recorder kan met de HDMI kabel aangesloten worden op een monitor, hierdoor kun je eenvoudig alle live beelden van de vier camera’s bekijken en opgenomen beelden terugkijken. De beeldweergave kan aangepast worden naar eigen voorkeur, zo kunnen alle vier de beelden in één scherm weergegeven worden of een enkele camera bekeken worden.
Sla beelden op

Om er zeker van te zijn dat alle beelden opgeslagen worden kun je gebruik maken van de inbegrepen microSD kaart van 8 GB. Daarnaast kan een externe harde schijf of SSD aangesloten worden op de DVR recorder zodat je extra veel beeldmateriaal kunt opslaan.
Laat onze installateur de camera installeren

De camera kan geheel naar voorkeur worden ingesteld. De beveiligingscamera wordt aangesloten door de installateur. Hij zal je uitgebreid advies geven over de meest strategische plekken om de camera te installeren. Wanneer je dit wil, zal de installateur ook de app voor je downloaden en hier uitleg over geven. Hij gaat niet weg voordat je jouw nieuwe beveiligingscamera volledig begrijpt.


 • Kenmerken van de Beveiligingscamera set:
 • Beveilig jouw huis altijd en overal met 4 beveiligingscamera’s
 • Leg dieven en inbrekers ook ’s nachts vast met de camera’s met nachtzicht
 • Bekijk opgeslagen beelden ten alle tijden terug of bekijk jouw bezittingen live in de app
 • Stel een bewegingsdetectiezone in om bij beweging direct een notificatie te ontvangen
Especificaciones
Grado de protección IP IP66
Mando a distancia No
Fuente de alimentación Electricidad
Tipo de enchufe C - CEE 7/16 (flat plug)
Garantía
Capacidad Máx tarjeta SD 128
Nº de LEDS IR visión nocturna 6
Ángulo de visión horizontal 85
Alcance en espacios abiertos 250
Dónde utilizarlo Balcón Baño Baño Barco Caravana Cocina Hogar Lugar de trabajo Oficina Vehículo Vehículo
Conexión de red LAN
Cámara rotatoria: Vertical/Horizontal No
Material principal Metal
Visión nocturna 8
Detección de movimiento
Grabación mediante Tarjeta HDD externo y Micro SD
Color Negro
Resolución de la cámara 1920 x 1080 (Full HD)
Micrófono No
Detección de movimiento Ajustable
Puerto USB
Tipo de sensor de la cámara 1/3'' CMOS
Salida HDMI
Ratón incluido
Rango inalámbrica de red 250
Función de Zoom
Nº de cámaras incluidas 4
EAN Item/Giftbox 8711658427508
Brand Code SL-8
Brand Name Smartwares
Vídeos
Comentarios (0)
Todavía no hay comentarios.
Registro del producto
Inicie sesión con su cuenta de Smartwares para registrar su producto. Sin cuenta todavía? Luego haga clic en 'Iniciar sesión' para crear una cuenta.
  Cargando
  Cargando
  Image title