Smartwares FSE-19213-SAAS

Articolo nr. FSE-19213-SAAS
0 recensioni Scrivi una recensione
Smartwares Rook- en Koolmonoxidemelder set Bescherm je gezin en zorg dat je altijd weet of er rook of koolmonoxide in huis wordt gedetecteerd. De Smartwares Rook- en Koolmonoxidemelder zorgt ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt. De set bestaat uit twee rookmelders en een koolmonoxidemelder.
Descrizione

Smartwares Rook- en Koolmonoxidemelder set

Bescherm je gezin en zorg dat je altijd weet of er rook of koolmonoxide in huis wordt gedetecteerd. De Smartwares Rook- en Koolmonoxidemelder zorgt ervoor dat je op tijd gewaarschuwd wordt. De set bestaat uit twee rookmelders en een koolmonoxidemelder. Deze melders moeten altijd met elkaar gekoppeld zijn zodat je overal in huis meteen gewaarschuwd wordt. Zo kun je direct hulp inschakelen.
Werken met en zonder Smartwares link

De rookmelders en co-melder worden gemonteerd in huis en waarschuwen je wanneer er brand of koolmonoxide uitbreekt. Maar de set kan ook gekoppeld worden aan de Smartwares Link. Via de Smartwares Link kun je ook gealarmeerd worden wanneer je niet thuis bent. De Smartwares Link zorgt ervoor dat de set gekoppeld wordt aan de app op je smartphone. Zo kun je altijd en overal je huis in de gaten houden en zelfs contacten toevoegen aan de app, zodat zij ook gealarmeerd worden wanneer er brand uitbreekt.
Luid en duidelijk alarm

De Smartwares Rook- en co-melders hebben een duidelijk alarm van 85 dB dat afgaat wanneer de melder een te hoge concentratie aan rook of koolmonoxide meet. De melders zijn te gebruiken in ruimtes met een oppervlakte tussen de 20m² en 40m². De melders hebben een levensduur van 10 jaar. Zo heb je er geen omkijken naar. De set is uit te breiden met losse rook of CO melders zodat we het precies op maat kunnen maken. Geef dit aan bij de installateur
Laat de installatie over aan de installateur

Onze installateur heeft veel kennis over het juist installeren van rook- en co-melders. Daarom neemt onze installateur deze klus graag van je over. De rookmelders en koolmonoxidemelder moeten op een strategische plek in huis worden geïnstalleerd. Deze plaatsen kunnen door de installateur worden aangewezen. Zo weet je dat de melders altijd precies goed hangen. Daarnaast kan de set ook worden gekoppeld aan de Smartwares Link. Wanneer je deze al bezit of bestelt met de set, kan de installateur deze ook voor je installeren en je wegwijs maken in de app. De installateur zal je huis niet verlaten voordat jij alle ins en outs weet van jouw nieuwe brandveiligheidsset.


 • Kenmerken van de Smartwares Rook- en Koolmonoxidemelder set:
 • Set bevat twee rookmelders en een koolmonoxide melder
 • De melders kunnen gekoppeld worden zodat je overal in huis gewaarschuwd kunt worden
 • Word gewaarschuwd met een luid alarm van 85 dB
 • Met de Smartwares Link kun maak je de set slim. Krijg notificaties op jouw smartphone wanneer er brand of koolmonoxide wordt gedetecteerd
Specifiche
Potenza 0
Alimentazione Batteria
Tipo spina alimentazione NO PLUG
Garanzia
Durata batteria 3
Materiale principale ABS
Colore Bianco
Metodo di montaggio Montaggio in superficie
Interno/Esterno Interno
EAN Item/Giftbox 8711658428482
Brand Code SL-8
Brand Name Smartwares
Recensioni (0)
Non ci sono ancora recensioni.
Registrazione prodotto
Accedi con il tuo account Smartwares per registrare il tuo prodotto. Nessun account ancora? Quindi fare clic su 'Accedi' per creare un account.
  Caricamento
  Caricamento
  Image title