Smartwares 10.100.29-SAAS

Articolo nr. 10.100.29-SAAS
0 recensioni Scrivi una recensione
Smartwares Beveiligingscamera set Houd je huis, terrein en bezittingen altijd en overal in de gaten met de Smartwares Beveiligingscamera set. Deze set bestaat uit 4 beveiligingscamera’s in full HD en een DVR recorder. De opgenomen beelden worden hierop opgeslagen, maar kunnen ook bekeken worden op
Descrizione

Smartwares Beveiligingscamera set

Houd je huis, terrein en bezittingen altijd en overal in de gaten met de Smartwares Beveiligingscamera set. Deze set bestaat uit 4 beveiligingscamera’s in full HD en een DVR recorder. De opgenomen beelden worden hierop opgeslagen, maar kunnen ook bekeken worden op je smartphone, tablet of een monitor. Ook ’s nachts hoef je je geen zorgen te maken. De camera’s zijn uitgerust met nachtzicht en hebben een bereik van 250 meter.
Beveilig je huis en voel je veilig

Beveilig je huis met de Smartwares Beveiligingscamera set en ga met een gerust hart van huis. Zorg samen met de installateur dat alle belangrijke plekken in en rondom jouw huis beveiligd worden door de camera’s op een strategische plek te installeren. Denk hierbij aan deuren of andere mogelijke ingangen zodat dieven en inbrekers altijd op beeld staan. Niet alleen overdag worden ongewenste gasten opgenomen, ook ’s nachts wordt jouw huis perfect beveiligd.
Bekijk de beelden op je smartphone

De Smartwares Beveiligingscamera set maakt het mogelijk om overal ter wereld je bezittingen te kunnen bekijken. Doordat de DVR recorder wordt aangesloten op de router, kun je de beelden live bekijken in de Smartwares app op je smartphone of tablet. De camera neemt beelden op, op basis van bewegingsdetectie. Zo neemt de camera alleen beelden op als er ook echt iets gebeurt en voorkom je vals alarm. Door de slimme rasterselectie kun je gebieden uitschakelen zodat de bewegingssensor een doorgaande weg niet waarneemt. Wanneer iets aan de hand is binnen jouw bewegingsdetectiezone zal je een notificatie krijgen op je smartphone zodat je snel mee kunt kijken.
Verschillende weergavemogelijkheden

De DVR recorder kan met de HDMI kabel aangesloten worden op een monitor, hierdoor kun je eenvoudig alle live beelden van de vier camera’s bekijken en opgenomen beelden terugkijken. De beeldweergave kan aangepast worden naar eigen voorkeur, zo kunnen alle vier de beelden in één scherm weergegeven worden of een enkele camera bekeken worden.
Sla beelden op

Om er zeker van te zijn dat alle beelden opgeslagen worden kun je gebruik maken van de inbegrepen microSD kaart van 8 GB. Daarnaast kan een externe harde schijf of SSD aangesloten worden op de DVR recorder zodat je extra veel beeldmateriaal kunt opslaan.
Laat onze installateur de camera installeren

De camera kan geheel naar voorkeur worden ingesteld. De beveiligingscamera wordt aangesloten door de installateur. Hij zal je uitgebreid advies geven over de meest strategische plekken om de camera te installeren. Wanneer je dit wil, zal de installateur ook de app voor je downloaden en hier uitleg over geven. Hij gaat niet weg voordat je jouw nieuwe beveiligingscamera volledig begrijpt.


 • Kenmerken van de Beveiligingscamera set:
 • Beveilig jouw huis altijd en overal met 4 beveiligingscamera’s
 • Leg dieven en inbrekers ook ’s nachts vast met de camera’s met nachtzicht
 • Bekijk opgeslagen beelden ten alle tijden terug of bekijk jouw bezittingen live in de app
 • Stel een bewegingsdetectiezone in om bij beweging direct een notificatie te ontvangen
Specifiche
Valore IP IP66
Telecomando No
Alimentazione Elettricità
Tipo spina alimentazione C - CEE 7/16 (flat plug)
Garanzia
Capacità max. scheda SD 128
Numero LED a infrarossi per visione notturna 6
Angolo di visione orizzontale 85
Portata in spazi aperti 250
Dove si usa Auto Bagno Bagno Balcone Barca Caravan Casa Cucina Luogo di lavoro ufficio Veicolo
Connessione di rete LAN
Pan/Tilt No
Materiale principale Metallo
Visione Notturna 8
Rilevatore movimento
Registrazione su HDD esterno e micro Sd card
Colore Nero
Risoluzione videocamera 1920 x 1080 (Full HD)
Microfono No
Sensibilità Movimento Regolabile
Porta USB
Tipo di sensore camera 1/3'' CMOS
Uscita Hdmi
Mouse incluso
Raggio rete wireless 250
Funzione zoom
Numero di telecamere incluse 4
EAN Item/Giftbox 8711658427508
Brand Code SL-8
Brand Name Smartwares
Video
Recensioni (0)
Non ci sono ancora recensioni.
Registrazione prodotto
Accedi con il tuo account Smartwares per registrare il tuo prodotto. Nessun account ancora? Quindi fare clic su 'Accedi' per creare un account.
  Caricamento
  Caricamento
  Image title