Smartwares DIC-23112-SAAS

Artikel-Nr. DIC-23112-SAAS
Smartwares Slimme deurbel met camera Zit je al lang te wachten op dat ene pakketje wat tijdens je werkt bezorgt wordt of wil je tijdens een weekendje weg een melding krijgen als er iemand voor je deur staat thuis? Met de Slimme deurbel met camera kun jij overal zien wie er aan je deur staat, zelfs
Beschreibung

Smartwares Slimme deurbel met camera

Zit je al lang te wachten op dat ene pakketje wat tijdens je werkt bezorgt wordt of wil je tijdens een weekendje weg een melding krijgen als er iemand voor je deur staat thuis? Met de Slimme deurbel met camera kun jij overal zien wie er aan je deur staat, zelfs als je niet thuis bent. Deze Wi-Fi Deurbel set bestaat alleen uit een buitenunit. Via de gratis Smartwares app dient jouw eigen smartphone als het scherm om de beelden op te bekijken. Zo mis je geen enkele bezoeker.
Bekijk en antwoord

Wanneer er iemand voor de deur staat, krijg jij een melding op jouw smartphone of tablet door middel van een push bericht. Je kunt de oproep accepteren om te zien wie het bezoek is. Daarnaast kun je ook praten met je bezoekers om bijvoorbeeld te laten weten dat je op vakantie bent of dat het pakketje waarop je zo lang zat te wachten bij jouw buren afgeleverd mag worden.
Mis nooit meer een bezoeker

De camera van de Wi-Fi deurbel neemt op in 1080p full HD. De speciaal ontworpen sensor reageert alleen op beweging van mensen waardoor je geen onnodig beeldmateriaal opneemt. Het grote detectiegebied met een hoek van 160° zorgt ervoor dat je zelfs mensen van de zijkant aan ziet komen. De Wi-Fi video deurbel is daarnaast uitgerust met infrarood nachtzicht waardoor het mogelijk is om in het donker tot 3 meter afstand te zien.
Laat de installatie over aan de installateur

Door de bedrading is de Wi-Fi Deurbel vrij ingewikkeld om te installeren. Daarom neemt onze installateur deze klus graag van je over. De deurbel werkt op een 2draads bedrading en wordt geleverd met een 12V/1A adapter om de videodeurbel te voeden. Daarnaast kun je kiezen om de video deurbel te verbinden met een internetkabel of via Wi-Fi zodat je gebruik kunt maken van de Smartwares View app, beschikbaar voor iOS en Android. Deze zaken bespreekt de installateur graag met je en zal niet weg gaan voordat alles perfect geïnstalleerd is.
Jouw gegevens zijn altijd veilig

Zorg ervoor dat je veel bezoeken op kunt nemen door gebruik te maken van een micro SD-kaart van maximaal 32 GB (niet inbegrepen). Bekijk alle beelden eenvoudig terug in de gratis app. De door ons Research en Development center ontwikkelde app en video deurbel maken gebruik van Europese servers en voldoen aan de huidige privacy regelgeving om er zeker van te zijn dat al jouw data veilig is.


 • Kenmerken van de DIC-23112 Wi-Fi Deurbel:
 • Bekijk jouw bezoek in full HD via jouw smartphone of tablet
 • Praat met je bezoekers wanneer je niet thuis bent
 • Zie wie er voor je deur heeft gestaan middels de bewegingssensoren in de camera
 • Sla foto’s en video’s op om achteraf te kunnen zien wie er voor je deur gestaan heeft
Spezifikationen
IP-Bewertung IP55
Art der Installation 2-Draht
nachtleuchtende Funktaster Nein
Dezibel 80
Stromversorgung Türklingel Plug-In-Stecker
Stromversorgung Elektrizität
Steckertyp C - CEE 7/16 (flat plug)
Garantie Ja
max. SD Card Größe 128
Betrachtungswinkel horizontal 160
Beleuchteter Taster Ja
Lautstärkeregelung Ja
Einsatzbereich Büro Heim
Türöffnertaste Ja
Kabel enthalten 10
Wandmontage Ja
Hauptmaterial Aluminium
Nachtsicht 3
Ereignisbenachrichtigung Ja, App + E-Mail
Aufnahme auf Micro SD Karte (exkl.)
Farbe Schwarz
Kameraauflösung 1920 x 1080 (Full HD)
Auflösung 800 x 480
Erweiterbar Ja
Videoausgänge 1080p
Befestigungsart Aufputzmontage
Einsatzbereich Innen- und Außenbereich
Wlan Ja
drahtlose Netzreichweite up to 150 meters open space
RFID/NFC Nein
App Name Smartwares view
SD Karte inkl. Nein
Tragbar Nein
EAN Item/Giftbox 8711658427782
Brand Code SL-8
Brand Name Smartwares
Bewertungen (0)
Es gibt noch keine Bewertungen.
Produktregistrierung
Melden Sie sich mit Ihrem Smartwares-Konto an, um Ihr Produkt zu registrieren. Noch kein Konto? Klicken Sie anschließend auf "Anmelden", um ein Konto zu erstellen.
  Laden
  Laden
  Image title