Smartwares DIC-23112-SAAS Wi-Fi video doorbell 23112 SERVICE

Item No. DIC-23112-SAAS
0 reviews Write a review
Zit je al lang te wachten op dat ene pakketje wat tijdens je werkt bezorgt wordt of wil je tijdens een weekendje weg een melding krijgen als er iemand voor je deur staat thuis? Met de Slimme deurbel met camera kun jij overal zien wie er aan je deur staat, zelfs als je niet thuis bent. Deze Wi-Fi
Description

Zit je al lang te wachten op dat ene pakketje wat tijdens je werkt bezorgt wordt of wil je tijdens een weekendje weg een melding krijgen als er iemand voor je deur staat thuis? Met de Slimme deurbel met camera kun jij overal zien wie er aan je deur staat, zelfs als je niet thuis bent. Deze Wi-Fi Deurbel set bestaat alleen uit een buitenunit. Via de gratis Smartwares app dient jouw eigen smartphone als het scherm om de beelden op te bekijken. Zo mis je geen enkele bezoeker.

Bekijk en antwoord
Wanneer er iemand voor de deur staat, krijg jij een melding op jouw smartphone of tablet door middel van een push bericht. Je kunt de oproep accepteren om te zien wie het bezoek is. Daarnaast kun je ook praten met je bezoekers om bijvoorbeeld te laten weten dat je op vakantie bent of dat het pakketje waarop je zo lang zat te wachten bij jouw buren afgeleverd mag worden.

Mis nooit meer een bezoeker
De camera van de Wi-Fi deurbel neemt op in 1080p full HD. De speciaal ontworpen sensor reageert alleen op beweging van mensen waardoor je geen onnodig beeldmateriaal opneemt. Het grote detectiegebied met een hoek van 160° zorgt ervoor dat je zelfs mensen van de zijkant aan ziet komen. De Wi-Fi video deurbel is daarnaast uitgerust met infrarood nachtzicht waardoor het mogelijk is om in het donker tot 3 meter afstand te zien.

Laat de installatie over aan de installateur
Door de bedrading is de Wi-Fi Deurbel vrij ingewikkeld om te installeren. Daarom neemt onze installateur deze klus graag van je over. De deurbel werkt op een 2draads bedrading en wordt geleverd met een 12V/1A adapter om de videodeurbel te voeden. Daarnaast kun je kiezen om de video deurbel te verbinden met een internetkabel of via Wi-Fi zodat je gebruik kunt maken van de Smartwares View app, beschikbaar voor iOS en Android. Deze zaken bespreekt de installateur graag met je en zal niet weg gaan voordat alles perfect geïnstalleerd is.

Jouw gegevens zijn altijd veilig
Zorg ervoor dat je veel bezoeken op kunt nemen door gebruik te maken van een micro SD-kaart van maximaal 32 GB (niet inbegrepen). Bekijk alle beelden eenvoudig terug in de gratis app. De door ons Research en Development center ontwikkelde app en video deurbel maken gebruik van Europese servers en voldoen aan de huidige privacy regelgeving om er zeker van te zijn dat al jouw data veilig is.


Kenmerken van de DIC-23112 Wi-Fi Deurbel:

 • Bekijk jouw bezoek in full HD via jouw smartphone of tablet
 • Praat met je bezoekers wanneer je niet thuis bent
 • Zie wie er voor je deur heeft gestaan middels de bewegingssensoren in de camera
 • Sla foto’s en video’s op om achteraf te kunnen zien wie er voor je deur gestaan heeft
 • Laat de deurbel installeren door onze installateur voor perfecte werking van deurbel en app
Specifications
IP rating IP55
Type of cable installation 2-wire
Wirefree night glow bell push No
Decibel rating 80
Power supply doorbell Plug-in
Power supply Electricity
Power plug type C - CEE 7/16 (flat plug)
Warranty Yes
Maximum SD card capacity 128
View angle horizontal 160
Illuminated push button Yes
Volume control Yes
Where to use Home Office
Door lock release button Yes
Meters of cable included 10
Wall-mounted Yes
Main material Aluminium
Night vision 3
Event Push Notification App + E-mail
Recording to Micro SD card (excluded)
Colour Black
Camera resolution 1920 x 1080 (Full HD)
Resolution 800 x 480
Expandable Yes
Video outputs 1080p
Mounting method Surface-mounted
Indoor/Outdoor Indoor and outdoor
Wi-Fi Yes
Network wireless range up to 150 meters open space
Rfid-Nfc No
App name Smartwares view
SD card included No
Portable No
EAN Item/Giftbox 8711658427782
Brand Code SL-8
Brand Name Smartwares
Reviews (0)
There are no reviews yet.
Product registration
Log in with your Smartwares account to register your product. No account yet? Then also click on 'Log in' to create an account.
  Loading
  Loading
  Image title